Hoge Van Gerven Notarissen

St. Canisiussingel 19b,
6511TE Nijmegen locatie

 
Gemiddeld 7.1
Gebaseerd op 10 reviews

Alle beoordelingen bekijken
Snelheid: 7.2
Service: 7.0
Communicatie: 7.1
Prijs / Kwaliteit: 6.9
Algemene indruk: 7.4
Aangesloten bij:  
Openingstijden: werkdag

 

Hoge Van Gerven Notarissen is een eigentijds, persoonlijk en informeel notariskantoor.

Wij zijn een middelgroot notariskantoor, gelegen in het centrum

Het kantoor biedt notariele diensten aan op het gebied van ondernemingsrecht, onroerendgoed recht, erfrecht, estate-planning en personen- en familierecht.

Uiteraard zijn wij deskundig, betrouwbaar en onpartijdig. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die wij u geven, een goede prijs in combinatie met een hoge kwaliteit. Als een der eerste notariskantoren in Nederland is ons kantoor in 2006 gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm van de KNB en die van Formaat notarissen.

Wij maken leesbare aktes die voorzien zijn van heldere bijsluiters, onze medewerkers zijn goed bereikbaar, wij nemen ruim de tijd voor een bespreking en behandelen uw opdracht snel en nauwkeurig, wij verstrekken vooraf een prijsopgave, en, zo nodig, hanteert ons kantoor een goede klachtenbehandeling.

Onze aanpak is eigentijds en de omgang met onze clienten en met onze medewerkers wordt als persoonlijk, vriendelijk en informeel ervaren

Notarisvergelijk.nl Garantie:

  • Notarissen zijn aangesloten bij Koninklijke Notariele Beroepsorganisatie (KNB)

 

LOGIN GEGEVENS VERGETEN?

Gebruikersnaam en Wachtwoord van uw BIJN.nl Zakelijk account vergeten? Vul hieronder uw BIJN.nl Zakelijk e-mailadres in en ontvang direct uw login gegevens.